guapa/ 7 avgusta, 2018/ sezona 2017/2018, Uncategorized

V ponedeljek 18.6.2018 smo se plesna ekipa Guapa skupaj s plesalci poslovili od ”naše” preljube dvorane. Kulturni dom v Ivančni Gorici je bil dobesedno naš drugi dom. Tja smo se venomer vračali bodisi zaradi treningov, nastopov, sestankov, izdelovanja scen in rekvizitov ali pa enostavno – zaradi druženja.

Na to dvorano nas veže mnogo lepih spominov in nostalgija je tako močna, da moramo opisati kako veliko vrednost imajo te spomini. Leta 2008 smo pred KD Ivančna Gorica postavili mizo in počakali na mimoidoče. Zbrali smo 5 plesalk (Ana, Ana, Eva, Klara, Neža) in 1 plesalca (Domen). Nikoli ne bomo pozabili te skromne a živahne, vesele in marljive plesne skupine. Že takoj naslednje leto se nam je pridružilo toliko plesalcev, da smo organizirali 3 skupine in nato še baletno skupino. Kmalu za tem pa se je oblikovala prva tekmovalna skupina plesalcev in leta 2009 smo se v PK Guapa prvič podali na tekmovalni plesni podij z otroško veliko formacijo in mladinsko malo skupino. Z obema smo tekmovali v kategoriji street dance show. Plesalce smo združili iz celotne občine in pridno trenirali vse do danes.

Danes pa je prišel dan D, dan, ko se moramo od naše preljube dvorane, ki je bila naš drugi dom posloviti. Prišel je čas, da se bo dvorana spremenila v sodobnejšo večnamesko dvorano. In zato se moramo Guapa plesalci preseliti drugam. 

Iz vsega srca ze zahvaljujemo Občini Ivančna Gorica za vso podporo in za vsa leta, ki smo jih lahko preživeli v tej dvorani.

Share this Post