guapa/ 7 avgusta, 2018/ sezona 2017/2018, Uncategorized

V nedeljo, 21. januarja 2018, se je v Športni dvorani Osnovne šole Stična ponovno odvila velika plesna produkcija Plesne šole Guapa. Letošnja rdeča nit plesne predstave so bili Troli, vsem poznana mala lasata bitja, ki ljubijo ples in glasbo. 

Več kot 350 plesalcev in plesalk veselih obrazov je v pisanih barvah in živahni glasbi obiskovalce v nabito polni dvorani popeljalo v t. i. Trolsvet. Najglasnejši plesni predstavi na svetu je prisluhnil tudi podžupan Občine Ivančna Gorica Tomaž Smole.

Po besedah organizatorke in ustanoviteljice Plesne šole Guapa Maje Zrilič so plesalci zopet naredili zares najglasnejšo produkcijo vseh časov! Majhni troli in veliki Bergnovi so številno občinstvo popeljali v Trolsvet. Ob tej priložnosti se je vsem svojim plesalkam in plesalcem iskreno zahvalila, da so lahko skupaj za njihove starše, babice in dedke pripravili tako veliko plesno predstavo. Maja Zrilič, ki je od decembra 2017 tudi Ambasadorka Občine Ivančna Gorica, je še povedala, da brez svoje ekipe plesnih učiteljic in učitelja te predstave ne bi bilo.

Ob zaključku lahko rečemo, da je bila športna dvorana zopet premajhna za vse, kjer so malčki navdušili s svojo predanostjo, tekmovalne skupine pa s svojim znanjem.

Share this Post