Plesni tečaji potekajo enkrat tedensko po 45 minut. Plesni tečaji se lahko kombinirajo. Isti plesalec lahko obiskuje več programov hkrati. Program temelji na učenju osnovnih gibalnih sposobnosti skozi ples in plesne igre. Plesno predznanje ni potrebno.

CICI HOP (3-5 let)

JE TEČAJ OTROŠKIH PLESOV IN PLESNIH IGER Z UPORABO RAZLIČNIH PLESNIH STILOV. TEMELJI NA RAZVOJU OSNOVNIH GIBALNIH VEŠČIN – IZVAJAMO GA V GUAPA STUDIU IN VSEH ENOTAH VRTCA IVANČNA GORICA.

CICI BALET (3-5 LET)

JE TEČAJ OTROŠKIH PLESOV IN PLESNIH IGER Z UPORABO OSNOVNE BALETNE TEHNIKE. TEMELJI NA RAZVOJU OSNOVNIH GIBALNIH VEŠČIN – IZVAJAMO GA V GUAPA STUDIU.

CICI BREJK (3-5 LET)

JE TEČAJ OTROŠKIH PLESOV IN PLESNIH IGER Z UPORABO OSNOVNE BREAK DANCE TEHNIKE. TEMELJI NA RAZVOJU OSNOVNIH GIBALNIH VEŠČIN – IZVAJAMO GA V GUAPA STUDIU.

CICI GIB (3-5 LET)

JE TEČAJ OSNOVNE PLESNE TEHNIKE NA NAČIN VADBE PO POSTAJAH IN UPORABE REKVIZITOV. TEMELJI NA RAZVOJU OSNOVNIH GIBALNIH VEŠČIN – IZVAJAMO GA V GUAPA STUDIU

*Tečaji se izvajajo v Guapa studiu in v vseh enotah vrtca Ivančna Gorica. Izvedba v enotah vrtca Ivančna Gorica je zaradi situacije s COVID-19 omejena. V kolikor ne bo možna, bodo tečaji potekali le v Guapa studiu (Sokolska 7, Ivančna Gorica).