Plesni tečaji potekajo večkrat tedensko po 75-90 minut. Plesni tečaji se lahko kombinirajo. Isti plesalec lahko obiskuje več programov hkrati. Program temelji na nadgrajevanju plesnega znanja, tehnik in stilov ter povečevanju posameznikove športne pripravljenosti. Plesno predznanje je potrebno.

HIP HOP OTROCI

JE NADALJEVALNI TEČAJ HIP HOP-A, PRIMEREN ZA REKREATIVCE IN TEKMOVALCE STAROSTNE SKUPINE 7-10 LET. IZVAJAMO GA V GUAPA STUDIU.

HIP HOP MLADINCI

JE NADALJEVALNI TEČAJ HIP HOP-A, PRIMEREN ZA REKREATIVCE IN TEKMOVALCE STAROSTNE SKUPINE 11-14 LET. IZVAJAMO GA V GUAPA STUDIU.

HIP HOP ČLANI

JE NADALJEVALNI TEČAJ HIP HOP-A, PRIMEREN ZA REKREATIVCE IN TEKMOVALCE STAROSTNE SKUPINE STAREJŠIH OD 15 LET. IZVAJAMO GA V GUAPA STUDIU.

BREJK

PLESNI TEČAJ JE PRIMEREN TAKO ZA ZAČETNIKE KOT NADALJEVALCE STAROSTNE SKUPINE STAREJŠIH OD 11 LET. TEMELJI NA OSNOVNI IN NADALJEVALNI BREAK DANCE TEHNIKI. IZVAJAMO GA V GUAPA STUDIU.

JAZZ BALET

PLESNI TEČAJ JE PRIMEREN TAKO ZA ZAČETNIKE KOT NADALJEVALCE STAROSTNE SKUPINE STAREJŠIH OD 11 LET. TEMELJI NA OSNOVNI JAZZ IN BALETNI TEHNIKI. IZVAJAMO GA V GUAPA STUDIU.

PLESNA TEHNIKA

JE TEČAJ PLESNE TEHNIKE PRIMEREN TAKO ZA ZAČETNIKE KOT NADALJEVALCE STAROSTNE SKUPINE STAREJŠIH OD 11 LET. TEMELJI NA OSVAJANJU RAZLIČNIH TEHNIK. IZVAJAMO GA V GUAPA STUDIU.